LENSCLUB Fotografie Workshops


Fotograferen, de kunst van het kijken

Tegenwoordig wordt er meer gefotografeerd dan ooit tevoren, maar toch pakken de resultaten niet altijd uit zoals je gehoopt had. Het blijkt vaak lastig te zijn om de juiste sfeer te treffen en om goed over te brengen wat voor jou nu zo boeiend was.

LENSCLUB verzorgt professionele fotografie workshops met aansprekende tips en adviezen om je foto’s te verbeteren. Je leert op een ontspannen en interactieve manier bijzondere foto’s te maken en je eigen stijl te ontwikkelen.

De fotografie workshops starten met een dynamische uitleg over belichting, compositie, standpunt, perspectief en licht. Ook wordt er aandacht besteedt aan portretfotografie.

Hierna krijgt iedereen een opdracht om mee aan de slag te gaan. De resultaten van ieders werk worden uitvoerig met de groep besproken en voorzien van tips en adviezen.

Bij LENSCLUB kan je kiezen voor een privéles of je kunt zelf een groepje samenstellen en profiteren van de interactie met anderen. Voor optimaal resultaat gebruik je bij deze workshop je eigen digitale camera.

Nederland Den Haag MD20467 © Marilène Dubois 2018